WOMB health coaching

Obstaja razlog, da nikakor ne moreš izgubiti telesne teže, vzpostaviti normalnega menstrualnega cikla, izgubiti aken in se sprostiti v svojem utelešenju! Prav tako obstaja razlog, da si v življenju preutrujena, naveličana in izgubljena. Ta razlog se lahko skriva v hormonskem neravnovesju in izgubljenem stiku s svojo maternico. Naša maternica je center naše moči in vrata do ženske esence.

Si čudovita ženska z velikim srcem, ki neguje vse okoli sebe. Si pripravljena negovati tudi sebe? Si dovoliš prejeti? Ravno prejemanje je eden izmed ključnih elementov prebujene ženske esence.

Si želiš izvedeti več o Health Coaching programu?

Prijavi se na 30 minutni brezplačni posvet.

Si želiš izvedeti več o Health Coaching programu?

Prijavi se na 30 minutni brezplačni posvet.

Obstaja razlog, da naši hormoni uidejo iz ravnovesja, da se nabira odvečna telesna teža, da imamo akne, policistične jajčnike, izgubimo menstruacijo ali je le ta neredna, izgubimo gostoto las, imamo težave s spanjem, anksioznostjo, težave v odnosih, izzive v izražanju, smo pod stresom in sploh ne vemo več kdo smo in kaj si v resnici želimo.

Se ti kaj izmed naštetega sliši znano?

Ne, nisi ti kriva! In to niso napake. Pravzaprav je vse to darilo. Mi verjameš?

Obljubim ti, da ti bom razkrila kakšno veličastno darilo je BITI ženska in kako nas vse te hormonske tegobe in neravnovesja kličejo k posluhu in transformaciji. In le ta, se zgodi od znotraj navzven.

Naj te na tej poti transformacije podprem. To je tvoja edinstvena pot in ravno v tem se skriva TVOJA neprecenljiva MOČ.

Dovoli mi, da te spomnim na njo in da jo skupaj ponovno prebudiva.

Kot certificirana Health coach-inja na Institute for Integrative Nutrition nudim individualno svetovanje, motivacijo in podporo za ženske, s katerimi lahko ustvariš spremembe, ki preoblikujejo tvoje celostno zdravje in počutje.

Kaj prinaša Womb Helath coaching

Individualni pogovori, ki so usmerjeni samo v tvojo rast in celostno transformacijo.

Spoznavanje sporočil telesa in razumevanje lastnih potreb.

Preproste, transformacijske navade za povezovanje z maternico ter prebujanjem ženske esence.

Razumevanje delovanja ženskega telesa, hormonskega cikla ter emocionalnih nihanj.

Izboljšanje kakovosti spanja, povečanje ravni energije in obvladovanje stresa.

Razumevanje svojih vzorcev, prepričanj, senc.

Spoznavanje živil, ki podpirajo ženski cikel in način prehranjevanja, ki je pravi za tvoje telo.

Ozaveščanje primarne in sekundarne hrane.

Spoznali se bova tudi s tehnikami dihanja, joge, meditacije, delale z notranjim otrokom, emocijami in opuščali omejujoča prepričanja.

Paket Womb Health Coaching

12 x 50-min online srečanj (2x na mesec v obdobju šestih mesecev), kar vključuje napotke, različne tehnike, pogovor o napredku, priporočilih, receptih in dosegljivost za vmesno podporo preko e-mail komunikacije.

Ne glede na to, kje se trenutno nahajaš na svoji poti do celostnega zdravja, ti bom pomagala prepoznati tvojo resnico, želje in potrebe telesa. Ustvarili bova jasno pot, kako to živeti, ter te vzpodbudila, da se povežeš z maternico in žensko esenco, ki te bo pri tem podprla. Tekom individualnih coachingov boš prejela prilagojena priporočila, motivacijski coaching in ciljna orodja za ustvarjanje trajnostnih sprememb. Ta individualni program boš zaključila z boljšim razumevanjem svojega telesa, uma in duha ter prebujeno žensko esenco.

Cena celotnega programa 999€

Vsako spremembo si moramo želeti in izbrati najprej me same. Če v življenju želimo nekaj spremeniti, moramo opustiti stare vzorce delovanja. Pripravljenost na odprtje je najpomembnejša, medtem ko olupimo tiste zunanje plasti, pridemo v center našega resničnega Bitja, celostnega zdravja ter ravnovesja.
Držala bom prostor, ki ga potrebuješ za mehčanje vzorcev, prepoznavanje sporočil telesa in Duše, ozaveščanje védenja ter razumevanja nekaterih senc podzavesti, ki se jih morda ne zavedaš. Tu SEM, da te podprem, doprinašam in odgovarjam v korist tvoje individualne rasti.
Nauči se reprogramirati samo-sabotažo ter pričeti prebujati ljubezen do svojega telesa ter duha. Čas je, da postaneš prijaznejša do sebe in svojega telesa. Čas je, da postaneš svoja najboljša prijateljica in nahraniš svojo maternico ter prebudiš žensko esenco. Naj tvoja ženskost in moč ženskega cikla služi tebi, ter te popelje nazaj v stanje celostnega ravnovesja.

Zakaj delo z menoj?

V obdobju zadnjega desetletja sem večino časa preživela v raziskovanju same sebe ter luščenju iluzije v katero smo vsi ujeti. Skozi dobo odraščanja sem se skrivala in težko izrazila svojo resnico. Nisem si predstavljala, da bom kdaj sposobna javno spregovoriti in voditi delavnice, jogo ter ostale stvari, pri katerih je potrebna integriteta lastnega Bitja ter sposobnost izražanja. Moje hormonsko neravnovesje, cistične akne, izguba las, pridobite telesne teže, in več kot 4 leta izostanka menstruacije, me je še dodatno podprlo, da sem iz cone udobja in vloge pridne, tihe in majhne punčke, skočila na vlak, ki me še danes pelje v neznane širjave okušanja vsega kar sem in vsega kar je še mogoče. Neskončno sem hvaležna za vse moje izzive in preizkušnje življenja, da sem danes tukaj, kjer sem. Za vse poti, ki sem jih izbrala in izobraževanja, ter tečaje, ker danes lahko o tem odprto govorim, delim in doprinašam drugim.

Moja misija je, da ženskam pomagam ponovno prebuditi njihovo moč in sijaj.

Vedi, da te slišim in te razumem. Vem kako je, če ”štrliš” iz okolice in nikamor pravzaprav ne spadaš. Vem, kako se je počutiti sama, osamljena in brez prijateljev. Vem, kako se je počutiti zasmehovana in kako se je kdaj lažje pomanjšati in skriti, da ne bi bila preveč za okolje, ki nas odriva stran ravno zaradi tega, ker ne spadamo v noben kalup, ker smo preveč drugačne, preveč lepe in resnične v globini svoje biti.
Verjamem, da SI močnejša kot misliš, še pomembneje pa je, da si zaslužiš živeti ravnovesje svojega čarobnega telesa ter duha. Zaslužiš si živeti svojo resnico in odkriti skrite potenciale,
ter darilo, ki ga vsaka izmed nas nosi v sebi. Biti ženska je blagoslov. Dovoli si ga odkriti in živeti svojo moč.

Pogosto zastavljena vprašanje

+ Kaj pomeni Womb Health coaching?
V slovenskem jeziku ni primernega prevoda za health coaching, oz. v čistem prevodu pomeni zdravstveni trener. Womb je angleški izraz za maternico. Za individualne coachinge sem na voljo samo za ženske in ker se veliko dotikamo tudi povezave ter zdravljenja z maternico, ker se ravno tam skriva naša ogromna moč, je ime mojega coaching programa neprevedeno, saj tako zveni bolj jasno.
+ Je mogoč samo 1x coaching?
Sama delam samo z ženskami, ki se 100% predajo poti svoje osebne rasti in opolnomočenja. Skozi lastne izkušnje vem, da 1x srečanje žal ni dovolj, da v svoje življenje vnesemo spremembe. Zato 6 mesečni individualni program, ki dokazano prinaša dolgoročne in transformativne rezultate.
+ Kaj bom prejela s 6 mesečnim programom Womb Health coaching?

Če si izbereš 6 mesečni individualni coaching program zase, lahko skozi obdobje 6 mesecev podpore dosežeš celostno transformacijo. Prejela boš informacije ter orodja, na poti tvojih ciljev in izzivov– pa naj bo to povečanje energije, boljše spanje, izboljšanje prebave, hormonsko ravnovesje, povečanje senzualne energije, boljši odnosi, izguba telesne teže, opustitev stresa, ponovno odkrivanje strasti in še mnogo več. Skozi srečanja bom uporabila strokovne izkušnje, tehnike spreminjanja vedenja in motivacijske pogovore, te srečala tam, kjer si, in skupaj s teboj zakorakala v prostor, kjer si želiš biti. IIN Health Coach ne uporablja dogmatičnih prepričanj, napotkov ter konceptov. Ne bom te silila, da opustiš gluten in popolnoma spremeniš prehrano, začneš kuhati ali se lotiš meditacije, če se ti to ta trenutek ne zdi izvedljivo in lahkotno. Skupaj bova našli pot in način, ki je pravi samo zate. Za tvoje telo in dušo. Pričela boš zaupati sebi, svoji intuiciji ter prebudila razumevanje potreb tvojega edinstvenega telesa.

+ Kako pogosto in kje se bova srečevali tekom programa?
2 x mesečno (ob istih dnevih in urah) za obdobje 6 mesecev, online preko Zoom aplikacije.
+ Kakšne certifikate ima Health Coach?
Opravila sem poglobljeni certifikacijski program pri IIN – Inštitut za integrativno prehrano. Imam tudi bogate izkušnje z alternativnimi tehnikami zdravljenja, s prehrano, hormoni, ženskim ciklusom, povezovanju z maternico, opuščanju prepričanj, delu s podzavestjo in spremembami življenjskega sloga. Sem tudi učiteljica joge, meditacije in tehnike Access Consciousness.
+ Dodatno

Pridružujem si pravico, da po presoji spremenim vsebino programa glede na naše skupne potrebe ter doseganje optimalnih rezultatov. Najina druženja bodo potekala preko Zoom ali Skype aplikacije. Vsa deljena vsebina tekom programa je avtorsko delo in je zavarovana, dovoljena izključno za osebno uporabo udeleženk programa. Kakršno koli razmnoževanje ali predajanje teh informacij naprej je strogo prepovedano. V ta namen ohranjamo varnost najinega druženja in ustvariva varen prostor izražanja. Vse informacije, znanje in prakse pridobljene tekom individualnega coachinga so informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete vašega zdravnika ali zdravstvenega osebja, prav tako niso nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč.

Priporočila – Izkušnje

“Ana je več mesecev delala v Lotus Holistic Medicine. Njen sijaj in veselo razpoloženje so vsi cenili. Zdelo se je, da ima spretnost za delo s strankami, kar se kaže v njenem delu pri health coachingu. Ko me je popeljala skozi proces začetnega health coachinga, sem takoj začutil podporo in prisotnost. Prepričan sem, da bo Ana v svoji vlogi zdravstvenega in življenjskega trenerja zelo pomagala svojim strankam.”

Dr. Sandeep Gupta

“Hvala Ana!
Si čudovit health coach!! Še bolj se ti zahvaljujem, da si v meni sprožila vse te aha trenutke med najinimi skupnimi seansami. Si odlična poslušalka, si prijazna in tvoje srce je zagotovo na pravem mestu. Zelo priporočam tvoje strokovne storitve! Še enkrat HVALA, res si lepa duša!”

Sabrina Bouhadji

“Bilo mi je v veliko veselje, da je bila Ana moja health coach-inja. Anino obsežno ozadje in znanje na različnih področjih, od kitajske medicine, joge do zahodne  prehrane, jo naredi odlično coachinjo s široko perspektivo. Je izjemna poslušalka, a tudi zelo motivacijska coachinja, ustvari varen prostor za svoje stranke in je kljub temu dovolj odločna, da se premaknejo in stopijo iz cone udobja. Ana mi je dala nekaj odličnih vpogledov v sebe in svoj položaj ter mi pomagala osvetliti področja, na katera se moram bolj osredotočiti, z njo sem imela čudovito izkušnjo in toplo priporočam njene storitve.”

Naama Shpak