Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne strani Ana Plešec (anaplesec.com) nosilec dejavnosti Ana Plešec, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

Spletna platforma omogoča nakup delavnic in spletnih programov. Kupec je uporabnik, ki preko spletne strani Ana Plešec (anaplesec.com) opravi nakup.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke
 • način plačila
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od pogodbe,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 PONUDBA ARTIKLOV

 

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba osvežuje in spreminja pogosto in hitro.

Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila preko kartic.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča trenutno naslednje načine plačila:

 • PayPal
 • Stripe
 • Plačilne kartice

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (v trenutku prejema elektronskega sporočila “Naročilo potrjeno”).

Ponudnik ni davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

Ana Plešec deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.

REKLAMACIJE

 

V primeru napake s strani ponudnika pri predaji storitve kupcu lahko slednji glede tega kljub temu kontaktira ponudnika, ki bo primer v najkrajšem možnem času rešil v dobro kupca.

Kontakt s ponudnikom je v takšnih primerih ključen za uspešno razrešitev nastale situacije. Potrošnik oziroma kupec mora v obvestilu o nezadovoljstvu natančneje opisati in Ani Plešec omogočiti, da zadevo pregleda.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o nezadovoljstvu, ima pravico od ponudnika zahtevati, da odpravi napako ali vrne del plačanega zneska.

GARANCIJA

 

Če ste z nakupom storitve nezadovoljni lahko v roku do 8 dni to sporočite na anahata@anaplesec.com in vam bomo vrnili denar.

PRITOŽBE IN SPORI

 

Pritožba s strani uporabnika se poda prek e-poštnega naslova anahata@anaplesec.com. Ponudnik si bo prizadeval, da se spori rešijo sporazumno.

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

 

To spletno mesto vsebuje intelektualno lastnino, ki jo je ustvarila in je v lasti Ane Plešec, razen če ni navedeno drugače. Intelektualna lastnina vključuje vso vsebino na spletnem mestu. Vsebina pomeni katero koli besedilo, grafiko, zvok in video in se razteza tudi na postavitve strani tega spletnega mesta ter na vse kanale družbenih medijev in e-pošto. Vse fotografije in videoposnetki na tem spletnem mestu ter povezanih kanalih družbenih medijev instagram, Facebook in YouTube so avtorsko zaščiteni.

Naše intelektualne lastnine ne smete uporabljati na noben način. To vključuje, vendar ni omejeno na vnovično objavo ali skupno rabo kakršnega koli besedila, grafike, zvoka in videa, in se razteza tudi na postavitve strani tega spletnega mesta in vseh kanalov družbenih medijev in e-pošte.

Če želite uporabiti vsebino tega spletnega mesta, se obrnite na anahata@anaplesec.com, da podate svojo zahtevo. Prejeti morate pisno dovoljenje za preoblikovanje, kopiranje in/ali spreminjanje katere koli vsebine na tem spletnem mestu ali vsebine, ki se vam deli po e pošti ali na družbenih medijih.