Moje drage Čarobnice, moje sporočilo za vas je:

Če želimo postati bolj to, kar v resnici smo, moramo stopiti na pot celostne transformacije in odluščiti plasti laži, prepričanj in vzorcev naših prednic ter okolice. Se premakniti iz bolečine in teme, v užitek ter svetlobo. Namesto bivanja v sodbah in zaključkih, je potrebno začeti povpraševati po lastni resnici, védenju in možnostih.

Kaj je dar moje Duše v tej izkušnji?

Vsi odgovori se rodijo v nas, ko pričnemo postavljati vprašanja svoji Duši in komunicirati z najbolj inteligentnim delom nas samih – svojim telesom.

Zaslužite si uporabiti svoj naravni dar – in se naučiti kako energija ženske esence lahko dela za vas! Na moji življenjski poti sem spoznala, da svojo zgodbo pišemo na podlagi izkušenj, ki si jih izbira naša Duša. Tudi zame te lekcije včasih niso bile najbolj enostavne, danes pa vem, da brez njih ne bi bila to kar sem in ne bi bila tako bogata z vsemi izkušnjami, znanjem in zavedanjem, ki ga imam o sebi, ženskem telesu in neizmerni moči, ki jo sramežljivo skrivamo v sebi.

V zadnjem obdobju 10-ih let sta moje telo in Duša šla skozi intenzivno levitev ter preobrazbo. Po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet, se je moje hormonsko ravnovesje popolnoma sesulo. Diagnosticirana sem bila s PCOS, ginekologinja je bila v skrbeh zaradi morebitnega upada kostne gostote, moje plodnosti in več letnega izostanka menstruacije. Moj obraz je bil prekrit z bolečimi cističnimi aknami, izgubila sem 2/3 svoji las, okoli trebuha se je nabirala maščoba, ki se je ni bilo mogoče znebiti. Moje razpoloženje je nihalo iz dneva v dan, izgubila sem samozavest in se večkrat počutila ujeta v temo, iz katere nisem videla izhoda. In, s tem se je začela moja duhovna pot. Doživljenjsko popotovanje v globine sebe. Odločila sem se, da bom zdravljene prijela v svoje roke, odvrnila sem vsa farmakološka zdravila, zamenjala ginekologinjo, ki me je vsako leto znova sodila, ker nisem želela vzeti tablet in kar vztrajala v letih brez rednega cikla ter mesečnega krvavenja. Zakaj?

Ker sem zaupala SEBI in inteligenci mojega čarobnega telesa!

Ne, ni bilo lahko in pot naravnega zdravljenja se ne zgodi čez noč. A zame je bilo in je to, edino pravo popotovanje. Zaključila sem več tečajev za učiteljico joge in meditacije po svetu (za lastno izkušnjo in moč samozdravljenja priporočam yoga nidro) opravila delavnice za povezovanje z maternico, raziskovala žensko telo in potenciale (vabljene v mojo šolo za ženske Rdeči šotor ), se poglobila v delo s svojimi emocijami in sencami, delo s terapevti, individualni coachingi (na katerega se lahko prijaviš tudi ti), rituali, raziskovala različne starodavne alternativne medicinske vede, prehrano, opuščala prepričanja skozi Access Consciousness delavnice, tantro, ženskimi krogi, tarotom, pranayamo ter diplomirala na Institute for Integrative Nutrition ter postala Health coach, da sem danes lahko v oporo vam in z vami delim tehnike, orodja, načine, prehrano, ki podpira naše celostno utelešenje. Ni neozdravljivih bolezni in stanj, so samo sporočila Duše, Maternice in telesa, ki vabijo k preobrazbi in prebuditvi nezavednega k zavednem.

Z ljubeznijo, Ana

Moje poslanstvo in strast

Je že od nekdaj bilo spremeniti svet. Po vodenju joge, meditacije, retreatov, Access Consciousness tečajev in ženskih krogov v Sloveniji in Avstraliji, po potovanju po Indiji, Baliju, Južni Afriki, Evropi in Avstraliji, študiju in raziskovanju telesa, uma in duha je danes moja največja strast delo z ženskami in spodbujati vstop v neskončni prostor Sebe. Vse kar smo voljne iz nezavednega dela sebe priklicati na plano, lahko spremenimo. Moč je v investiciji vase, osebnostni rasti in utelešeni avtentičnosti. Naši ženski potenciali in skrivnostni svet maternice pa nas pri tem podpira.

 

Dovoli mi, da ti pokažem kakšna darila se skrivajo v tvojih globinah.

 

Biografija

Diplomirala iz turizma – Wellness and Spa Managment

Diplomirala na Institute for Integrative Nutrition – Health coach

300 urni Hatha Yoga Teacher Training v Yoga Yama

500 urni Hatha Yoga Teacher Training v Parinama School of Yoga and Somatics

100 urni Yin Yoga Teacher Training v Shanti Atma Yoga

200 urni Vinyasa Yoga Teacher Training v YogaUnion

21 Hatha yoga program

Delavnica povezava z maternico

Delavnica tarota

Amrit yoga Institute Yoga Nidra Teacher Training

Tibetan Singing Bowls Sound Bath Training

Reiki 1 in 2

Access Consciousness Bars Facilitator

Access Consciousness Talk to the Entities Practitioner

Access Consciousness Body Processes Practitioner

Massage Therapist

V medijih

Model v snemanju reklame za telekomunikacijsko podjetje:

Pisanje kolumne in člankov za duhovno revijo Karma + in Slovenian Traveller.

Barvajte svet po svoje

Sprememba se zgodi, ko se vse postavi na glavo

Zdrav vonj po domačnosti

Viktorija morningtonski polotok

Gostja v televizijski oddaji Klepet ob kavi. Pogovor o praksi dolgoživosti in pomembnosti komunikacije z našimi celicami.