Šola meditacije

Umiri svoj um, da lahko duša spregovori…

Šola meditacije je namenjena tistim, ki z meditacijo šele pričenjate in tistim, ki bi radi razširili svojo prakso. V 7 dneh bomo preko zaprte FB skupine raziskovali dih, um, telo ter različna čustvena stanja.
Program je že bil posnet v živo in videi trajajo od 40 – 60 min. Tekom programa spoznamo teorijo in zgodovino meditacije, znanstvene raziskave ter vpliv na možgane, zdravje, telo ter uporabo različnih dihalnih ter meditativnih tehnik. Naučimo se bomo tudi dve različni mantri, yoga nidro ter pranayamo tako, da bo vsak lahko znotraj programa najdete tehniko, ki bo prava za vas.

Tehnike v tem tečaju vam bodo pomagale, da se naučite osvoboditi navezanosti uma, se celično sprostite in opustite stres, ki je glavni krivec bolezenskih stanj, prekomerne teže in neravnovesji.

Skozi predajo številnih tehnik, boste po 7 dneh pripravljeni, da nadaljujete s prakso meditativnih tehnik, ki vam najbolj ustrezajo. Skupina bo ostala odprta za vas in videe si boste lahko pogledali kadar koli vam bo to ustrezalo.

70,00