Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Črna luna – Arhetip amazonke LILIT

30 junija @ 19:30 - 21:00

29€

Črna luna – Arhetip amazonke LILIT

Kdaj: 30.6.2022 od 19:30 – 21:00
Kje: Online preko Zoom-a
Cena: 29€

Draga Amazonka,

mesec junij zaključimo s posebnim astrološkim dogodkom Črne lune.

To je čas, ko vse potlačeno pride na plano, ko je prav, da si vzamemo čas za pogovor same s seboj, introspekcijo ter si pridemo na jasno kaj si v resnici želimo. To je čas divje ženske narave in opustitev omejitev, okov in prepoznanja svoje divje narave.

Pogovorile se bomo o mitološkem pomenu Lilit (Adamove prve žene, katera se ni dovolila podrediti) in arhetipu amazonke, kje smo to potlačile v sebi in kaj je tisto, ki to energijo lahko ponovno prebudi.

Zbrale se bomo online 🙂 in ob skodelici čaja ali kakava 🙂 ozavestile svojo potlačeno senčno stran ter poklicale podporno energijo Amazonke in dovolile, da njena moč preobrazi naša telesa ter osvetli resnico. Zbrane v online krogu bomo poklepetale ob skodelici čaja, sprostile dih ter telesa in se potopile globok v meditativni svet (yoga nidro). Obudile bomo energijo divje ženske in se dotaknile najglobljega vira nas samih, naše ustvarjalnosti, intuicije, miru in RESNICE.

Vodnik za junijski ženski krog online

Odpiranje kroga – praksa prisotnosti, dihanje in klepet o mitološkem pomenu Lilit in arhetipu divje ženske.

Prosti ples oz kratka telesna sprostitev – sproščanje morebitnih napetosti v predelu bokov in medenice. Priprava na meditacijo.

Meditacija Črne lune in prebuditev divje ženske (meditacijo yoga nidre izvajamo v ležečem položaju).

Nov začetek z mantro in tišino. Zaključek kroga.

Je čas, da ozavestite svojo divjo naravo, spoznate arhetip amazonke in s pomočjo črne lune spustite staro in zakorakate v nove možnosti?

Tokratna prazna luna nas energijsko podpira, da se skozi nas rodi nova zavest, nove priložnosti in resnica ugleda dan. Čas je za spust starega in rojstvo novega.

Si dovolite imeti več sebe in se globoko sprostiti v čaščenju in obdarovanju sebe?

Kako pomembno je, da prepoznamo našo divjo naravo in pričnemo zaznavati naša čarobna telesa ter Bitje na globljih ravneh. V vseh nas biva divja ženska, vprašanje pa je, če ji dovolimo, da le ta prikuka na plano in se samouresniči?

Če se vam ob branju tega odzove vaša divja ženska in vas povabi, da ste del ženskega online kroga; potem lepo dobrodošle.
Za meditacijo (yoga nidro) imejte ob sebi pripravljeno joga blazino, vzglavnik in odejo, ali pa bodite zraven postelje. 🙂

Podrobnosti

Datum:
30 junija
Ura:
19:30 - 21:00
Cena:
29€
Kategorija Dogodek:

Dobrodošlala draga Boginja v e-novičnik ženskih skrivnosti.

Ob prijavi na e-novičnik sem ti pripravila DARILO - MEDITACIJO.

Uspešno si se prijavila na novice.