Loading dogodki

« Vsi dogodki

Energijsko preoblikovanje telesa

11 julija @ 10:00 - 5 avgusta @ 10:30

77€

Energijsko preoblikovanje telesa

Kdaj: 11.07.2022 ob 10:00 uri do 05.08.2022
Kje: Zaprta FB skupina
Cena: Za prijave do 06.07.2022 je cena 77€, po 06.07.2022 je cena 119€.

Kaj, če ni lačno tvoje telo ampak tvoja duša?

Draga moja divja ženska,

naša telesa so čarobna orodja, ki nam doprinašajo pri izkušanju tega življenja. Velikokrat se izgubimo v pravilih, besedah in pričakovanjih okolice zato tlačimo praznino, ki nastane znotraj nas s hrano, čustvi in ostalimi distrakcijami.

Se prepoznate v tem?

Svoja telesa velikokrat sodimo zaradi ”napačnih” oblik, strukture, teže in izgleda. Ne, da bi pri tem ozavestile, da s svojimi mislimi in načinom življenja kreiramo svojo zunanjo podobo.

Veste, naša telesa gredo skozi različna obdobja rasti, padcev, širjenja in oženja, tako kot vse v naravi. Bolj kot razumemo in sprejmemo cikličnost, lažje razumemo in znamo podpreti svoja telesa.

Ta program je zate, če si želiš preoblikovati svoje telo na različnih nivojih. V moji praksi vem, da ni rešitev v tem, da bi se lotile samo enega spektra preoblikovanja ampak zajele celoto kar v resnico smo.

”Težava” pri prekomerni telesni teži ni samo v prehrani in fizičnem telesu. Pogledati moramo vse vidike nas in razumeti kako energijsko polje vpliva na fizično pojavo.

V našem programu bomo zato skozi različna predavanja govorile o prehrani, telesu, energiji, ujetih čustvih in imele tedensko jogijsko prakso in meditacijo oz. dihalne in energijske vaje, ki nam bodo prinesle več lahkotnosti, sprejemanja, negovanja in podpore.

Kako bo potekal program?

Program bo potekal 4 tedne. 3x tedensko, vsak ponedeljek, sredo in petek ob 10ih dopoldan bomo imele en dan v tednu čas za predavanje o telesu oz prehrani, en dan bo namenjen gibanju in dan, ki bo namenjen meditaciji oz dihanju, posnetki bodo trajali cca 20 – 30 minut.

Srečanja bodo potekala v živo, preko spleta, preko zaprte FB skupine, v katero boste povabljene po plačilu programa. S skupino pričnemo 11.07. 2022 in zaključimo 05.08.22. Če se nam ne morete pridružiti v živo je praksa enako intenzivna in delujoča, če posnetke pogledate v ponovitvi. Posnetki bodo shranjeni v skupini in bodo ostali na voljo za ogled še 6 mesecev po poteku programa.

Programa po takšni ceni ne bo več, zato ne zamudite priložnosti za prijavo.

Kaj boš prejela tekom 4 – tedenskega tečaja?

Razumevanje različnih nivojev svojega telesa in ga znala podpreti na negovalen način. Predavanja iz podpročja prehrane, negovalnih orodij in o tem kako ujeta čustva ter prepričanja vplivajo na telo.

Se naučila umiriti živčni sistem in misli s pomočjo meditacije in energizirati telo preko energijskih vaj.

Spoznala nežno jogijsko prakso in gibanje, ki bo negovalno do tvojega telesa.

Investicija vase in znanje je največje zlato današnjega časa.

V ponorelem izumetničenem svetu ugajanja, te vabim, da opustiš vse ”idealne” podobe in sodbe do tega kakšno telo bi morala imeti in vzljubiš svoje telo kot še nikoli.

Moja misija je, da spoznaš kako čarobno in mogočno je tvoje telo.

Jaz se že neskončno veselim čaranja skupaj z vašimi telesi.

Podrobnosti

Začetek:
11 julija @ 10:00
Zaključek:
5 avgusta @ 10:30
Cena:
77€
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Online zaprta FB skupina

Dobrodošlala draga Boginja v e-novičnik ženskih skrivnosti.

Ob prijavi na e-novičnik sem ti pripravila DARILO - MEDITACIJO.

Uspešno si se prijavila na novice.