Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Access Bars delavnica

24 julija @ 9:00 - 17:00

240€

Access Bars delavnica

Kdaj: 24.7.2022 od 9:00 – 17:00
Kje: Ljubljana
Cena: 240€

Access Bars® delavnica je enodnevni dogodek, kjer se boste naučili prijemov 32 točk na glavi, s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja znotraj nas ter odstranjujemo kar nam več ne služi. Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in možganskim celicam ter resničnemu védenju zopet dajemo prostor.
Nežen dotik 32 točk deluje kot čiščenje trdega diska na računalniku in nadgradnja sistema, tako da bo vse delovalo veliko lažje, bolj gladko in z več zavedanja. Na podoben način Access Bars seansa torej deluje na naše možganske celice, kjer z dotikom nežno sproščamo iz telesa vsa prepričanja, zastoje, misli in občutke, ki nam več ne služijo. Z Access Bars seansami lahko dokazano spremenimo stanje anksioznosti/depresije, opustimo stres, povečamo raven energije, izboljšajmo odnose, povečamo denarne tokove, umirimo miselne vrtince, preprečimo nespečnost in še veliko več.
Ob zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars® praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmajev na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno). Predvsem pa boste največ od delavnice odnesli vi, če se boste odprli spremembam in dovolili, da končno zaživite resničnost svojega Bitja.

Podrobnosti

Datum:
24 julija
Ura:
9:00 - 17:00
Cena:
240€
Kategorija Dogodek:

Dobrodošlala draga Boginja v e-novičnik ženskih skrivnosti.

Ob prijavi na e-novičnik sem ti pripravila DARILO - MEDITACIJO.

Uspešno si se prijavila na novice.