..open up your heart and the sky is yours…

– Jason Mraz –

COACHING 1:1

  Za koga je individualno svetovanje primerno:

 

  • za vse iskalce svoje resnice,
  • za vse, ki so se pripravljeni odpreti drugačnemu življenju,
  • za vse, ki bi si želeli več napotkov za alternativno zdravljenje – morda spremembo kariere,
  • za vse, ki se soočate s strahovi, nezaupanjem, nemočjo,
  • za vse, ki vas je strah javnega nastopanja in si želite na splošno izboljšati komunikacijo,
  • za vse, ki si želite biti slišani in podprti, ko prehajate skozi obdobje polno izzivov in žalosti,
  • za vse, ki ste opazili vedenjske vzorce, ki vam več ne služijo in ste ta cikel pripravljeni tudi prekiniti,
  • ženske, ki jih zanima poglobitev povezave do maternice ter menstrualnega cikla,
  • za vse, ki imate težave s prenajedanjem, telesno težo in obremenjenostjo z zunanjim izgledom…
Vsako spremembo si moramo želeti in izbrati najprej mi sami. Če v življenju želimo nekaj spremeniti, moramo opustiti stare vzorce delovanja. Pripravljenost za odprtje je najpomembnejša, medtem ko olupimo tiste zunanje plasti, ki vas bodo popeljale v življenje vašega resničnega Bitja, ljubezni ter radosti.

Držala bom prostor, ki ga potrebujete za mehčanje, razpletanje in poskušala poslati svetlobo védenja ter razumevanja v nekatera senčna področja, ki se jih morda niti ne zavedate. Tu bom, da vas podpiram, vodim in odgovarjam v korist vaše individualne rasti.

Naučite se reprogramirati samo-sabotažo ter pričeti prebujati ljubezen, kar v resnici ste.

Z menoj lahko rezervirate svetovanje 1: 1 preko Zooma ali Skypa, ki traja približno eno uro. Seja se bo končala, ko bomo začutili, da je proces končan.

Zakaj delo z menoj?

V obdobju zadnjega desetletja sem večino časa preživela v raziskovanju same sebe ter luščenju iluzije v katero smo ujeti vsi. Skozi dobo odraščanja sem se skrivala in težko izrazila svojo resnico. Nisem si predstavljala, da bom kdaj sposobna spregovoriti in voditi delavnice, jogo ter ostale stvari, pri katerih je potrebna integriteta lastnega Bitja ter sposobnost izražanja. Moje hormonske ”težave”, cistične akne in več kot 4 leta izostanka menstruacije, me je še dodatno podprlo, da sem iz cone udobja in vloge pridne, tihe in majhne punčke, skočila na vlak, ki me še danes pelje v neznane širjave okušanja vsega kar sem in vsega kar je še mogoče. Neskončno sem hvaležna za vse moje izzive in preizkušnje življenja, da sem danes tukaj kjer sem. Za vse poti, ki sem jih izbrala in izobraževanja, ter tečaje, ker danes lahko o tem odprto govorim, delim in pomagam drugim.

Vedi, da te slišim in te razumem. Vem kako je, če ”štrliš” iz okolice in nikamor pravzaprav ne spadaš. Vem kako se je počutiti sam, osamljen in brez prijateljev. Vem kako se je počutiti zasmehovan in kako se je kdaj lažje pomanjšati in skriti, da ne bi bili preveč za okolje, ki nas odriva stran ravno zaradi tega, ker ne spadamo v noben kalup, ker smo preveč drugačni, preveč lepi in resnični v globini svoje biti.

Verjamem, da ste sposobnejši in močnejši, kot mislite, še pomembneje pa je, da si zaslužite živeti odprtega in srečnega, ter mirnega srca. Zaslužite si živeti vašo avtentičnost in odkriti vaše potenciale, ter darilo, ki ga vsak izmed nas nosi v sebi.

Naložba:

1: 1 coaching: 1 seja = 88 €

1: 1 coaching: 3 seje = 244 €

1: 1 coaching: 5 seje = 377 €

Poveži se z mano