Ko si voljna spustiti vsa omejujoča prepričanja o tem, kdo naj bi bila…postaneš to, kar v resnici si.

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness-a®, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje. Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sproščamo naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam onemogočajo, da bi v življenju videli več možnosti.
Access Bars® delavnica je enodnevni dogodek, kjer se boste naučili prijemov 32 točk na glavi, s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja znotraj nas ter odstranjujemo kar nam več ne služi. Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in možganskim celicam ter resničnemu védenju zopet dajemo prostor. Nežen dotik 32 točk deluje kot čiščenje trdega diska na računalniku in nadgradnja sistema, tako da bo vse delovalo veliko lažje, bolj gladko in z več zavedanja.

Z Access Bars seansami lahko dokazano spremenimo stanje anksioznosti/depresije, opustimo stres, povečamo raven energije, izboljšajmo odnose, povečamo denarne tokove, umirimo miselne vrtince, preprečimo nespečnost in še veliko več.

Ob zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars® praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmajev na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno). Predvsem pa boste največ od delavnice odnesli vi, če se boste odprli spremembam in dovolili, da končno zaživite resničnost svojega Bitja.

240€

Po opravljeni delavnici se počutite prerojeni, lahkotni in opolnomočeni.
In kot pravi Gary M. Douglas, ustanovitelj Access Consciousness®, je najslabše, kar se vam lahko zgodi po Access Bars® seansi, da se počutite kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam spremeni celotna resničnost in posledično vaše življenje. In jaz sem živi dokaz za to.

ŠE DANES SE SPOMNIM PRVEGA OBISKA PREDAVANJA ACCESS CONSCIOUSNESS-A®…

Od takrat naprej v mojem življenju nič več ni kot je bilo. Kljub dokaj zavestnemu življenju, se je v meni skrivalo še ogromno sodb in omejujočih prepričanj. Prepričanj o vsem. Telesu. Denarju. Službi. Odnosih. Vse do potankosti dodelano. Kako naj bi izgledali, se obnašali in delovali v svetu. Jaz sem imela prav, vsi ostali z drugačnim mnenjem in življenjem pa so po mojem mnenju živeli ”narobe”.

Nekaj mesecev, celo leta sem potrebovala, da sem nekatere stvari lahko ozavestila in spravila v proces – glede mojih sodb, doživljanja okolice in načina življenja. Srečanje z Access Bars-i® je za vedno spremenilo moje življenje in s tem tudi orodja, s pomočjo katerih lahko še danes ozaveščam vzorce, misli in prepričanja, ki nikoli sploh niso bila moja. Tako sem lahko stvarem prišla do dna, se jih začela zavedati in s tem spreminjati sebe in sprejemati okolico takšno kot je.

Vedno odstranim še kaj novega, to je vseživljenjski proces. Mediji in okolica namreč ves čas trdo garajo, da nam vsiljujejo vedno nove ideale, ki naj bi jih dosegali. Nam pripravljajo novice in manipulirajo z našim umom, da bi le ves čas živeli v strahu in ostali majhni človečki, ki nimajo nobene moči in veljave v tem svetu. Če kdaj, je sedaj pravi in skrajni čas, da se prebudimo! Da raziščemo svoje potenciale, oluščimo plasti prepričanj in laži okolice o tem kdo bi morali biti, kako naj bi delovali, izgledali in živeli svoja življenja. Čas je, da življenje primemo v svoje roke in ustvarimo resničnost, ki je prava za nas. Hvaležna sem, da skupaj lahko izbiramo več zavedanja in se odpiramo drugačnim možnostim. Hkrati pa kreiramo drugačen svet, ki je poln čarobnosti in zavesti.

32 TOČK NA GLAVI

Access Bars® predstavlja 32 točk na glavi,
s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja
znotraj nas, odstranjujemo kar nam več ne služi.

Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in celicam ter
resničnemu vedenju zopet dajemo prostor.

Tukaj je tisto, kar znanost pravi o Access Barsih.

Na konferenci, imenovani Secret Knock, sta Gary Douglas in dr. Dain Heer (ustanovitelja) predstavila Access Consciousness. Tam so spoznali nevroznanstvenika dr. Jeffreyja L. Farrina, ki že 15 let analizira možgane in kognicijo. Odločil se je narediti improvizirano analizo, kaj se zgodi v možganih posameznikov po eni sami seansi Access Bars. Kar je odkril je fenomenalno. Oglejte si video predstavitev rezultatov.

Izkušnja udeleženca delavnice

“Ana je izjemna facilitatorica. Njena delavnica je bila neverjetna, prinesla mi je jasnost in po delavnici sem se počutil lahkotnejše. Izjemno vesel sem za vsa orodja in zavedanje, ki si mi ga s pomočjo delavnice pomagala prenesti v moje življenje. Vsaka sekunda je bila vredna. Cenim, tvojo prijaznost in potrpežljivost pri učenju.
Najlepša hvala,”

Lucas Rufato

“Delavnica Access Bars z Ano mi je bila zelo všeč. Ne potrebuješ nobenega predhodnega znanja, samo voljo, da si pripravljen sprejeti in spremeniti dolgotrajna napačna prepričanja o praktično vsemu, kar se ti je v življenju nakopičilo. Delavnica poteka prijetno in razumljivo. Na začetku se seznaniš najprej s teoretičnim spoznavanjem Access Barsov, kasneje pa se izvede še dvakratna izmenjava barsov med prisotnimi. Vseskupaj ob pomoči prijazne Ane in videa tako, da ne moreš nič narediti napačno. Po zaključeni delavnici sem se udeležil tudi Access Bars izmenjav in najbolj me je presenetilo, ko so se mi kasneje začele pojavljati pozitivne spremembe, predvsem na poslovnem področju. Zelo priporočam!!”

Rok Perkavac